Litt om Peregrine Norge AS


Peregrine Norge AS ble stiftet i januar 2020 og eies av Interjakt Ålgård AS, Oddvin Hillesvik og Tor Kåre Steinskog. Vi har bevilling fra myndighetene til handel med ammunisjon og prosjektiler, og er importør av prosjektilene fra Peregrine Monolithics i Sør-Afrika. Vi har post- og besøksadresse på Ålgård utenfor Sandnes: 

Peregrine Norge AS

Sandnesveien 20
4330 Ålgård
Tlf.: 91133490 
Org.nr.: 924 548 843 


Følg oss gjerne også på Facebook!


Møt vårt team

Peregrine Norge AS driftes av medeierne Oddvin og Tor Kåre, men med god hjelp fra besetningen på Interjakt Ålgård i tillegg. Ta gjerne kontakt med oss direkte om det skulle være noe, eller prøv en mail til hele teamet på fellesmailen post@peregrine-norge.no


Oddvin Hillesvik


Ihuga jeger og skytter med årevis med erfaring. Har tidligere vært daglig leder for jakt- og fiskebutikken Interjakt Ålgård, og er bevillingshaver for autorisasjonene til Peregrine Norge AS. 

Arbeider til daglig i oljeindustrien.

Mail: oddvin@peregrine-norge.no

Tor Kåre Steinskog


Lidenskapelig jeger og skytter med lang fartstid. Har gjort betydelig testing av kulene til Peregrine og er en kunnskapsrik skytter.  

Jobber til daglig som vaktleder hos Rogaland Brann og Redning, samt deltid hos Interjakt Ålgård. 

Mail: tk@peregrine-norge.no


Peregrine Monolithics

Peregrine Monolithics er en prosjektilprodusent i Sør-Afrika og ble stiftet i 2009. Selskapet ble stiftet ut fra et ønske om å oppnå det som er tett på det umulige - å lage en velfungerende kobberkule med høy ytelse, presisjon og egenskaper.

 Peregrine Monolithics' blyfrie kuler fungerer utmerket på alle hastigheter og gir svært god ekspansjon og full soppdannelse ved både høy og lav fart, alt samtidig som de effektivt treffer målet som det siktes på. 

Peregrine-kulene sitt design og ytelse representerer et stort sprang i forhold til tradisjonelle kuler samtidig som det er miljøvennlig og ivaretar vår fantastiske natur for de neste generasjonene. 

Velkommen til framtiden!