Litt om Peregrine Norge AS


Peregrine Norge AS ble stiftet i januar 2020 og eies av BUAS Outdoors AS, Tor Kåre Steinskog og Kjartan Gilje. Vi har bevilling fra myndighetene til handel med ammunisjon og prosjektiler, og er importør av prosjektilene fra Peregrine Monolithics i Sør-Afrika. Vi har post- og besøksadresse på Ålgård utenfor Sandnes: 

Peregrine Norge AS

Sandnesveien 20
4330 Ålgård
Tlf.: 90802968 
Org.nr.: 924 548 843 


Følg oss gjerne også på Facebook eller Instagram!


Møt vårt team

Peregrine Norge AS driftes av medeierne Tor Kåre og Kjartan, men med god hjelp fra besetningen på BUAS Outdoors i tillegg. Ta gjerne kontakt med oss direkte om det skulle være noe, eller prøv en mail til hele teamet på fellesmailen post@peregrine-norge.no


Tor Kåre Steinskog


Lidenskapelig jeger og skytter med lang fartstid. Har gjort betydelig testing av kulene til Peregrine og er en kunnskapsrik skytter.  Daglig leder i Peregrine Norge AS.

Jobber til daglig som vaktleder hos Rogaland Brann og Redning, samt deltid hos BUAS Outdoors. 

Mail: tk@peregrine-norge.no

Kjartan Gilje


Ivrig jeger og skytter med mange timer i felten. 

Jobber til daglig som elektriker.

Mail: kjartan@peregrine-norge.no


Oddvin Hillesvik


Ihuga jeger og skytter med årevis med erfaring. Har tidligere vært daglig leder for jakt- og fiskebutikken BUAS Outdoors, og er ambassadør for Peregrine Norge AS. 

Arbeider til daglig i oljeindustrien.

Mail: oddvin@peregrine-norge.no


Peregrine Monolithics

Peregrine Monolithics er en prosjektilprodusent i Sør-Afrika og ble stiftet i 2009. Selskapet ble stiftet ut fra et ønske om å oppnå det som er tett på det umulige - å lage en velfungerende kobberkule med høy ytelse, presisjon og egenskaper.

 Peregrine Monolithics' blyfrie kuler fungerer utmerket på alle hastigheter og gir svært god ekspansjon og full soppdannelse ved både høy og lav fart, alt samtidig som de effektivt treffer målet som det siktes på. 

Peregrine-kulene sitt design og ytelse representerer et stort sprang i forhold til tradisjonelle kuler samtidig som det er miljøvennlig og ivaretar vår fantastiske natur for de neste generasjonene. 

Velkommen til framtiden!