Våre kuler

Her er litt informasjon om noen av de mest populære Peregrine-kulene som vi fører:


VRG3-prosjektilet er designet for jakt i tett vegetasjon og bør være et førstevalg for ettersøksekvipasjer og skogsjegeren. Den har ypperlig BC, men holder best presisjon ut til 200 meter. VRG3-kulene er også dreid ut av den samme edle kobberen som alle Peregrine-kulene produseres i og har den patenterte messingpluggen som sørger for at ekspansjonen blir kontrollert og starter hurtig ved treff. Denne kulen vil ekspandere i ganske lav innslagsfart og den holder god restvekt selv ved treff i større benstrukturer. Med kombinasjonen av god fart og restvekt blir det ofte gjennomskyting som gir gode blodspor hvis ettersøk skulle bli nødvendig. Kuledesignet er optimalisert for å unngå store kontaktflater i løpet, som igjen begrenser trykkoppbygging og at kobberrester blir liggende igjen i løpet. VLR3-prosjektiletproduseres fra: kaliber.204 til .582.


Glider Rangemaster-prosjektilet er designet med ekstrem nøyaktighet og suveren BC. Dette prosjektilet leverer i topp klasse og konkurrerer helt i toppen mot sine konkurrenter i samme klasse. Skal det skytes på de lengste holdene skal Rangemaster være et godt valg. På lik linje med resten av Peregrine-prosjektilene er også Glider Rangemaster designet for å unngå store kontaktflater i løpet, som igjen begrenser trykkoppbygging og at kobberrester blir liggende igjen i løpet. Glider Rangemaster kommer i et stort kaliberutvalg med et godt utvalg av vekter innen hvert kaliber.

 Glider-prosjektilet produseres fra kaliber 22/224 til .511/.511.


VLR4-prosjektilet er designet for jakt på de lengste avstander. Den har ypperlig BC og er dreid ut av den fineste kobber og har den patenterte messingpluggen som sørger for at ekspansjonen blir kontrollert og starter hurtig ved treff. Denne kulen vil ekspandere i ganske lav innslagsfart og den holder god restvekt selv ved treff i større beinstrukturer. Med kombinasjonen av god fart og restvekt blir det ofte gjennomskyting som gir gode blodspor hvis ettersøk skulle bli nødvendig. Kuledesignet er optimalisert for å unngå store kontaktflater i løpet som igjen begrenser trykkoppbygging og at kobberrester blir liggende igjen i løpet.

VLR4-prosjektilet produseres fra: kaliber .172 til .509.


VLR5